Nå er tiden kommet, tiden for det første skrittet – ut på gyngende grunn. Reisen til Lykkelandet har vært et tankeprosjekt i mange år. Noen tanker og reiseskildringer er skrevet ned, i bøker, på telefonen/pc eller Facebook. Andre har blitt i tankene. Nå, i en tid hvor det er litt mørkt rundt meg, bestemte jeg meg for å ta det første skrittet. Det er en bratt læringskurve. Det er litt skummelt. Men det føles riktig. For meg. Dette er min livsreise, gjennom gode og dårlige dager. Gjennom prøving og feiling på vei til Lykkelandet. Landet der jeg er i balanse – over tid – og bruker mine ressurser på best mulig måte. I Lykkelandet håper jeg å ha flere gode enn dårlige dager, flere dager i lyset enn i mørket og flest dager uten smerte. Jeg har gjennom mange år skaffet meg erfaring om hva som fungerer og hva som ikke fungerer, men likevel har jeg ikke kommet frem. Å skrive om det jeg opplever, er min måte å reflektere over egen situasjon, tanker, følelser og handlinger. Det får meg til å se klarere. Og kanskje har jeg etter hvert enda lettere for å akseptere situasjonen og ta de rette veivalgene for årene som kommer. Som leser er du velkommen til å følge meg på ferden. Det blir en reise på de høye topper og ned i de dype daler. Men det er også lengre perioder med rette strekker.

Du vil kanskje også like...