Migreneland

Spa-retreat

Timeplanen har ikke åpnet for så mange ovale weekender så langt i 2024. Derfor fant kroppen ut at det var på tide med et lite opphold på Kalnes igjen. Etter et opphold utenfor legevakta i Askim fredag kveld, ankom jeg Kalnes 00.30 natt til lørdag. Servicen er relativt god. Sakte men sikkert ble jeg oppgradert fra korridorpasient i akuttmottaket til et lite opphold som korridorpasient på nevrologisk.Tidlig lørdag morgen ble jeg oppgradert til tomannsrom, så dette går jo riktig så bra😄.
Det er selvfølgelig særdeles deilig å være omringet av «flombelysning» og lyder som oppleves ganske mange ganger sterkere enn de faktisk er, når nervesystemet ditt er ganske så overbelastet. Det er nærmest fysisk vondt🤯 Bose’n glemte jeg selvfølgelig hjemme, men den kom lørdag ettermiddag, selvfølgelig personlig levert på døra. Som fancy turist er det dessuten helt innafor med solbriller inne😎. Samboeren tåler å bo med lyset av og solskjerming nede, heldigvis.
Coctailene inntas rett i bakhodet og rett i åra, så det er ingenting å utsette på det🍹😅
Hodepinen derimot, er høyst tilstede, ganske j……, for å være ærlig. Jeg får god bruk for alle pusteteknikker, avspenningsøvelser og meditasjon jeg har øvd på gjennom årene. Og er ikke det en del av et «spa-retreat» da?🧘‍♀️
Vel, vel, dette var en utblåsning, og litt av hverdagen i «livet med kronisk migrene’. Yay🎉(😞)

Du vil kanskje også like...